Omkamp i FA-Cupens kvartfinale, Chelsea-Manchester United, 13:30

Van Persie: – En god kamp er umulig

Robin van Persie var i mange år notorisk skadeplaget og virker bekymret av det tette kampprogrammet. Foto: AP Photo/Jon Super
Robin van Persie var i mange år notorisk skadeplaget og virker bekymret av det tette kampprogrammet. Foto: AP Photo/Jon Super

Manchester United møter Chelsea 48 timer etter forrige kamp. Det liker Robin van Persie dårlig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På Stamford Bridge i London møtes i dag Chelsea og Manchester United til omkamp av FA-Cupens kvartfinale.

Følg kampen direkte her

Første oppgjør endte 2-2, og vinneren av dagens storkamp vil møte Manchester City i semifinalen om mindre enn to uker.

For Alex Ferguson sitt lag står det om å holde liv i «The Double»-drømmen, mens Chelsea slåss om å ikke ende sesongen uten en eneste pokal.

Les også: Arsenal-stjerne: - Glad jeg ikke valgte United

Med andre ord ligger det an til å bli litt av en kamp når la-

gene braker samen 13:30 norsk tid.

Flere klemmer fra maskoten vanker for Sir Alex Ferguson og hans mannskap dersom Chelsea beseires. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Flere klemmer fra maskoten vanker for Sir Alex Ferguson og hans mannskap dersom Chelsea beseires. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES

Uniteds kanskje største stjerne, Robin van Persie, er ikke fullt så sikker på at det blir en stor forestilling. Til det er kampprogrammet for hardt.

- Kampene kommer for tett på hverandre. Folk må forstå at de ikke kan vente seg en stor fotballkamp. Det er rett og slett umulig , sier nederlenderen til Goal.

- Vi får ikke gjort noe med det

Manchester United slo Sunderland 1-0 på bortebane på lørdag formiddag, mens Chelsea gikk på et 1-2-nederlag mot Southampton noen timer senere.

Les også: Mancini: - Jeg skulle gjerne slått til Nasri

Om tre dager skal blåtrøyene fra London igjen ut i aksjon når Rubin Kazan står på motsatt banehalvdel i Europa League, og van Persie er overbevist om at det tette kampprogrammet vil ha en negativ effekt på underholdningsverdien når Benítez og Ferguson sine elever møtes til dyst.

- Musklene er vanligvis ganske slitne den andre dagen etter kamp, men nå må vi altså spille kamp. Det er dumt, men vi får ikke gjort noe med det - det er Champions League til midtuken og Chelsea er fortsatt med i Europa League.

Alt det siste om engelsk fotball finner du her

- Seier vil gi boost

Chelsea-trener Rafael Benítez valgte å hvile hele syv førstelagsspillere mot Southampton, og han er klar på at en seier mot «de røde djevlene» vil gjøre laget hans svært godt.

- På lørdag stilte vi med spillere som trente med oss under landslagspausen. Jeg valgte et lag som var godt nok til å slå Southampton om vi bare hadde spilt med intensiteten vi hadde i andreomgang hele kampen, sier han til the Telegraph.

- En seier vil gi alle en boost - det er en kamp mot et godt lag.

Les også: Benítez gir målskye spisser ekstratrening

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus