Mann alvorlig skadd etter boligbrann i Kragerø

En mann og en kvinne kom seg ut da huset deres brant ned i Kragerø natt til mandag. Mannen er alvorlig skadd etter brannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannen i en tomannsbolig i Sjådamveien ble varslet ved 1.30-tiden. Det var fem registrerte beboere i bygget, og etter rundt en time hadde politiet kommet i kontakt med alle.

– Delen av huset hvor paret bodde, er helt utbrent. I den andre delen bodde det tre personer, men disse var på ferie. Her har det også blitt store skader, sier operasjonsleder Arne Tollehaugen i Telemark politidistrikt til NTB.

Sykehuset Telemark opplyste ved 7-tiden mandag morgen at mannen er innlagt på sykehus med alvorlige skader. Kvinnen kom seg uskadd fra brannen, opplyser Tollehaugen.

Mandag morgen jobbet brannvesenet fortsatt med etterslukking. Brannårsaken er foreløpig ukjent, og det er uklart når tomta er sikker nok til at teknikerne kan komme i gang med etterforskningen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus