Minst 34 døde i bygningskollaps i Tanzania

Dødstallet er kommet opp i 34 etter at en tolv etasjer høy bygning raste sammen i Dar-es-Salaam fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Graving fortsetter etter omkomne i ruinene av en bygning som raste sammen i sentrum av Dar-es-Salaam. Foto: Emmanuel Herman / Reuters / NTB scanpixGraving fortsetter etter omkomne i ruinene av en bygning som raste sammen i sentrum av Dar-es-Salaam. Foto: Emmanuel Herman / Reuters / NTB scanpix

Gravemannskaper venter å finne enda flere døde når de har gravd seg ned til byggets kjeller. Natt til lørdag og søndag ble seks døde trukket ut av ruinene, men flere titall mennesker er fortsatt savnet.

Det er lite håp om å finne overlevende siden det søndag kveld var gått over 48 timer siden de siste overlevende ble funnet.

Flere biler ble knust, og gutter som spilte fotball, var blant dem som mistet livet da det uferdige bygget i Kariakoo i sentrum av byen kollapset fredag morgen.

På grunn av økonomisk gode tider har det den siste tiden vært kraftig byggeaktivitet i Dar-es-Salaam. Men mange frykter at bygningsforskrifter ikke blir tatt på alvor, og at mange hus ikke er trygge.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus