Nye undersøkelser hos drapssiktede i Lier

Politiet har gjennomsøkt parets bolig. Kona er varetektsfengslet i to uker, siktet for drapet på sin mann. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Politiet har gjennomsøkt parets bolig. Kona er varetektsfengslet i to uker, siktet for drapet på sin mann. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Politiet har foreløpig ingen sikker dødsårsak for 57-åringen som ble funnet i en utbrent bil i Lier i Buskerud. Mandag ble det gjort nye tekniske undersøkelser hos kvinnen som er siktet for drap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilen ble funnet på en parkeringsplass i Tranby onsdag formiddag. Samme kveld opplyste politiet at de hadde siktet en person for drapet.

– Vi kjenner ikke dødsårsak eller dødstidspunkt, bekrefter politiadvokat Vibeke Martins i Søndre Buskerud politidistrikt overfor VG.

Politiet venter fortsatt på en utfyllende obduksjonsrapport. Det er mannens kone som er siktet for drapet, og politiet har gjennom påskehelga gjort undersøkelser i parets bolig. Hun nekter for drapet.

Mandag ble det gjort nye undersøkelser hjemme hos kvinnen for tredje dag på rad, ifølge NRK.

Det skal over tid ha vært en konflikt mellom de to ektefellene. Drammens Tidende skrev søndag at mannen i en periode søkte tilflukt fra kona på et krisesenter. Advokat Sjak Haaheim, som bisto 57-åringen i striden med ektefellen, hevder mannen ble utsatt for psykisk og fysisk vold.

Ekteparet, som har flere mindreårige barn sammen, tok ut separasjon få dager før 57-åringen ble funnet død i den utbrente bilen. De var også oppe i en barnefordelingssak om deres felles mindreårige barn, hvor det var berammet rettsmøte i april.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus