Fortsatt ikke kontroll over gressbrannen i Sandnes

Fortsatt ikke kontroll over gressbrannen i Sandnes
Fortsatt ikke kontroll over gressbrannen i Sandnes

Brannvesenet jobber fortsatt med å få kontroll over brannen ved Vårlivarden i Sandnes kommune. 25 vakter har vært på stedet natt til tirsdag, og snart settes helikopter inn i slokkingen igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre helikoptre var med i slokkearbeidet mandag, og ved 10-tiden tirsdag skal de være tilgjengelige igjen, får NTB opplyst hos brannvesenet i Sør-Rogaland.

SISTE: Brannen nærmer seg bebyggelse

Det skal ikke være fare for bebyggelse nå, men det brenner omtrent like kraftig som søndag kveld. 10 brannfolk og 15 fra Heimevernet har gått vakt i området for å hindre spredning natt til torsdag.

Brannvesenet fikk melding om gressbrannen ved Vårlivarden i 17.30-tiden søndag ettermiddag. Brannen startet trolig som følge av sigarettglo i det populære turområdet.

Mandag ettermiddag stengte politiet flere av turstiene i området. De advarer folk mot å gå i området. Også skuelystne bilister advares mot å ferdes i området, ettersom det skaper trafikkproblemer for brannvesenet.

Sør-Rogaland brannvesen la ned et totalforbud mot å gjøre opp ild utendørs 11. mars, på grunn av de svært tørre områdene i regionen.

Les også: Elleveåring tatt for tolv gressbranner


Les også: Mange branner i Hordaland påskeaften

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus