Fortsatt ikke kontroll over gressbrannen i Sandnes

Fortsatt ikke kontroll over gressbrannen i Sandnes
Fortsatt ikke kontroll over gressbrannen i Sandnes
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brannvesenet jobber fortsatt med å få kontroll over brannen ved Vårlivarden i Sandnes kommune. 25 vakter har vært på stedet natt til tirsdag, og snart settes helikopter inn i slokkingen igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tre helikoptre var med i slokkearbeidet mandag, og ved 10-tiden tirsdag skal de være tilgjengelige igjen, får NTB opplyst hos brannvesenet i Sør-Rogaland.

SISTE: Brannen nærmer seg bebyggelse

Det skal ikke være fare for bebyggelse nå, men det brenner omtrent like kraftig som søndag kveld. 10 brannfolk og 15 fra Heimevernet har gått vakt i området for å hindre spredning natt til torsdag.

Brannvesenet fikk melding om gressbrannen ved Vårlivarden i 17.30-tiden søndag ettermiddag. Brannen startet trolig som følge av sigarettglo i det populære turområdet.

Mandag ettermiddag stengte politiet flere av turstiene i området. De advarer folk mot å gå i området. Også skuelystne bilister advares mot å ferdes i området, ettersom det skaper trafikkproblemer for brannvesenet.

Sør-Rogaland brannvesen la ned et totalforbud mot å gjøre opp ild utendørs 11. mars, på grunn av de svært tørre områdene i regionen.

Les også: Elleveåring tatt for tolv gressbranner


Les også: Mange branner i Hordaland påskeaften