18-åring alvorlig skadd i kollisjon med buss

18-åring kolliderte med en buss på Alværn i Nesodden kommune i Akershus natt til søndag. I Time kommune ble en mann i 40-årene kritisk skadd etter en ulykke lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi er usikre på hva som har skjedd, men det ser ut til at bilen han kjørte kom over i motgående kjørefelt, opplyser operasjonsleder Leif Olav Holten i Follo politidistrikt til NTB.

18-åringen, som var alene i bilen, ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Sykehuset betegnet i morgentimene søndag tilstanden hans som uavklart.

– Bussjåføren var alene i bussen og kom ikke fysisk til skade i sammenstøtet, sier Holten.

Mann kritisk skadd i bilulykke i Rogaland

I Time kommune i Rogaland ble en mann i begynnelsen av 40-årene sent lørdag kveld kritisk skadd da han kjørte inn i et tre på Kvernaland.

Ulykken skjedde like etter klokken 22 lørdag på Fjermestadveien, skriver Stavanger Aftenblad.

Mannen ble sendt med luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus. Sykehuset opplyste tidlig søndag morgen at han hadde pådratt seg kritiske skader i ulykken og at tilstanden var stabil.

Operasjonssentralen i Rogaland politidistrikt opplyser at ingen andre var involvert i ulykken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus