Marit Arnstad: «Fuck Oslo»

Flere reagerte på Arnstads twittermelding. Foto: NTB scanpix
Flere reagerte på Arnstads twittermelding. Foto: NTB scanpix

Samferdselsministeren ønsket å utrykke begeistring over Trøndelag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Når jeg ser utover åkeren, sola skinner og det er helt stille, ja da tenker jeg; fuck Oslo», tvitret samferdselsminister Marit Arnstad.

Mikrobloggstedets brukere reagerte umiddelbart, hvorpå samferdselsministeren pressiserte: «Huskeregel til meg selv på twitter; ikke spøke, ikke ironisere, ikke skrive noe med dobbel eller overført betydning.»

Til tross for at flere oppfattet det opprinnelige twitterinnlegget som nedsettende mot Oslo, sier Arnstad til Aftenposten.no at det ikke var vondt ment:

– Jeg ville først og fremst si at jeg synes det er veldig godt å være i Trøndelag nå. Men så synes jeg ikke man må ta ting så veldig alvorlig på Twitter, og det er vanskelig med humor og ironi der, sier Arnstad til nettsiden.

Arnstad understreker at hun faktisk liker Oslo, selv om det er godt å være hjemme.

– Altså, jeg får oppklare en gang for alle: Jeg er veldig glad i Oslo, og har tilbrakt mange påsker der. Men akkurat nå har jeg ikke lyst til å være der og jobbe, sier Arnstad til Osloby.no.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus