Hitra-ordføreren alvorlig skadd i bilulykke

Hitra-ordfører Ole Laurits Haugen (Ap) ble alvorlig skadd i en trafikkulykke i Snillfjord i Sør-Trøndelag onsdag. Foto: Flickr
Hitra-ordfører Ole Laurits Haugen (Ap) ble alvorlig skadd i en trafikkulykke i Snillfjord i Sør-Trøndelag onsdag. Foto: Flickr

Det var Hitra-ordfører Ole Laurits Haugen som ble alvorlig skadd i en frontkollisjon i Snillfjord onsdag. Også en annen person ble brakt til sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til Adressa opplyser rådmann Roger Antonsen at han har vært i kontakt med sykehuset og de pårørende.

Kollisjonen skjedde på fylkesvei 714 i Snillfjord kommune i Sør-Trøndelag og ble meldt til politiet ved 15.30 onsdag.

Den 58-årige Ap-ordføreren var sjåfør i den ene bilen, og både han og føreren av bilen som kom imot satt fastklemt i kjøretøyene sine etter ulykken. Begge ble brakt til St. Olavs hospital i Trondheim, men den andre føreren betegnes som lettere skadd. Det var i tillegg til sammen fire passasjerer i de to bilene, og alle fire kom fra ulykken uten fysiske skader.

Les også: To fastklemt etter ulykke i Snillfjord

– Vi har ikke mistanke om promillekjøring eller høy fart, så det er uklart hva som er årsaken til ulykken, uttalte operasjonsleder Håvard Høyen i Sør-Trøndelag til NTB onsdag.

Ifølge rådmannen er det for tidlig å si noe om når Haugen kan være tilbake i jobb. Varaordfører Per Johannes Ervik fra Pensjonistpartiet fungerer inntil videre som ordfører.


Vis større kart

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus