- Rodgers har tatt det til et nytt nivå

Brendan Rodgers har måttet tåle kritikk for sviktende resultater, men Jamie Carragher er langt fra misfornøyd. (Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS)
Brendan Rodgers har måttet tåle kritikk for sviktende resultater, men Jamie Carragher er langt fra misfornøyd. (Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS)

I en alder av 35 år koser midtstopper Jamie Carragher seg mer enn noen gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sesongen har kanskje ikke vært helt uten problemer for verken Liverpool eller Jamie Carragher, men midtstopperveteranen ser likevel lyst på fremtiden med Brendan Rodgers ved roret.

En noe moderat poengfangst har til tider overskygget prestasjonene til klubben som ligger på syvendeplass i den hjemlige serien - men Carragher mener det er grunn til optimisme om man ser bak resultatene.

- Vi har alltid spilt fotball i denne klubben, men jeg vil påstå at Brendan Rodgers har tatt det til et helt nytt nivå, forteller han til klubbens hjemmeside.

Les også: Sturridge elsker livet i Liverpool

- Vi spiller mer ball enn noen gang

Få klubber har stoltere tradisjoner og større trofésamlinger å vise til enn de røde fra Merseyside - 18 ligatitler og fem triumfer i europas største klubbturnering taler sitt tydlige språk.

Finn alt om norsk og internasjonall fotball her

Viljen til å spille fotball på den «rette måten» har også alltid vært der, men, om man skal tro Carragher, er det få som er så opptatt av å spille the beautiful game like vakkert som Rodgers.

- Vi har alltid hatt et spill som er basert på pasninger i Liverpool, og det vil vi også alltid ha. Men han vil at vi skal spille mer fotball enn jeg noen gang har blitt bedt om å gjøre, sier 35-åringen.

Les også: Serie A-stjerne flørter med Arsenal

Tilbake på plass

For mannen som har vært et relativt fast innslag i Liverpools startellever i mer enn et tiår, var det en uvant opplevelse å tilbringe mer tid på benken enn på gresset i første halvdel av årets sesong.

Sent i januar var han tilbake igjen på laget og takket like så godt for tilliten med å bli kåret til banens beste borte mot Arsenal. Siden det oppgjøret på Emirates Stadium har han stadig oftere blitt å se i hjertet av Liverpools forsvar.

- Det var veldig deilig å være tilbake på laget igjen - jeg har savnet det de siste 12 månedene. Å få noen kamper på rad gjorde at jeg igjen følte meg som en del av laget. Å vite at man skal spille neste kamp hjelper veldig mye, avslutter han.

Les også: Adkins ny Reading-manager

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus