Meny

Feiret løslatelsen av Robert Hermansen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den korrupsjonsdømte eks-direktøren fikk «kake med fil» da han fredag slapp ut etter å ha sonet ferdig sin dom.

Den tidligere Store Norske-direktøren Robert Hermansen (73) ble dømt til to års fengsel for grov korrupsjon i 2011. Fredag forrige uke var han igjen en fri mann.

«Helmaks Robert» stod det blant annet på kaka Hermansen fikk av kollegene på Rambøll i Tromsø, der han har hatt frigangsarbeidsplass under soningen.

Hovedpersonen selv synes kaka var artig.

– Det er alltid hyggelig å bli verdsatt. Og jeg fikk mye oppmerksomhet denne dagen. Kvelden ble tilbrakt med gamle venner fra Store Norske, sier han til Nordlys.

I oktober 2011 ble Hermansen dømt til to års fengsel for å ha tatt opp private lån hos sin venn, den nå avdøde skipsrederen Atle Jebsen. Lånene ble gitt mens han og Jebsen ledet selskaper som var i kontraktsforhold.

Bakgrunn: Hermansen innrømmer grov korrupsjon

Ulovlig, mente påtalemyndigheten. To år senere er Hermansen igjen en fri mann.

– Det er en periode av mitt liv det er veldig ålreit å være ferdig med, selv om jeg har fått viktige erfaringer, slår han fast.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus