Meny

Her endte den ville bilturen

HVA SKJEDDE HER? Den stjålne pizzabilen endte oppe på taket av en annen bil etter å ha kjørt utfor et stup på ved et industribygg i Kristiansund. (Foto: Håkon Visnes)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 21-åring fra Kristiansund er tiltalt etter en biltur litt utenom det vanlige.

Statsadvokatene i Møre og Romsdal har tatt ut tiltale mot mannen for biltyveri, uforsvarlig kjøring og for å ha kjørt bil i ruset tilstand i september i fjor.

Ifølge tiltalen hadde 21-åringen røyket hasj før han stakk av med en pizzabil tilhørende en restaurant i Kristianssund sentrum, skriver lokalavisa Tidens Krav.

Så fulgte en mildt sagt ellevil biltur, og det var ikke pizza mannen var ute etter å levere.

Først skal han ha brast gjennom en mur, og videre inn på plenen til en privat eiendom, før ferden fortsatte inn i en bil som stod parkert.

Les også: Her er hun hjelpeløs i 160 km/t

Kaoset stoppet riktignok ikke der.

21-åringens høyst ulovlige tur tok en ny vending da han kjørte gjennom et sikkerhetsgjerde ved Nordfinnbygget, der han nok en gang mistet kontroll over bilen og kjørte utfor en skrent, og til slutt havnet på taket av en annen bil.

Utrolig nok overlevde sjåføren fallet, som ifølge lokalavisa skal ha vært på nærmere 15 meter, og han forlot bilen til fots.

Først noen timer senere ble han pågrepet.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus