Meny

20-åring falt om og døde etter boksetrening

TRAGEDIE: En 20 år gammel mann døde under boksetrening i Harstad i helgen.(Illustrasjonsfoto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 20 år gammel mann falt om bevisstløs på boksetreningen i Harstad bokseklubb onsdag. Politiet bekrefter at han døde søndag.

Nordlys skriver at hendelsen skjedde under oppvarmingen til boksetreningen. Det opplyser Rolf Kulseng Ytterstad i bokseklubben.

Avisen skriver også at mannen ble sendt til sykehus med omfattende hodeskader, som var så alvorlige at livet ikke sto til å redde.

– Vi ønsker å finne ut av hva som har skjedd og om det er noen årsakssammenheng mellom treninga og skaden han pådro seg. Det vet vi ikke ennå, sier politibetjent Geir Hagen i Harstad-politiet til Nordlys.

Han forteller også at det ikke er mistanke om at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet, men politiet har satt i gang etterforskning.

Politiet gir uttrykk for at 20-åringen segnet om under oppvarmingen til selve treningen, da det foregikk sparring, men foreløpig vet verken politiet eller noen andre årsaken til dødsfallet.

Det vil obduksjonen forhåpentlig gi svar på.

Politiet sier det er håp om at obduksjonen vil bli foretatt ganske raskt.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus