Meny

Savnet sjåfør funnet omkommet

FUNNET: Her kjørte en lastebil utfor riksvei 13 langs Sørfjorden ved Lofthus i Hordaland fredag 8.mars. Nå er sjåføren funnet. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den savnede lastebilsjåføren som før helgen havnet i Hardangerfjorden med en lastebil full av stein, er funnet omkommet.

Mannen ble funnet ved hjelp av en miniubåt torsdag formiddag, skriver Bergens Tidende.

Miniubåten ble satt inn i søket etter mannen ved 10-tiden torsdag, og snaue 20 minutter etterpå ble 36-åringen funnet på nesten 80 meters dyp.

– Vi kunne etter hvert konstatere at den omkomne er i førerhuset, sier politioverbetjent Bjørn Inge Aarsand i Hardanger lensmannsdistrikt.

Bakgrunn : Lastebilsjåfør savnet etter utforkjøring

Det vil nå bli gjort forsøk på å heve lastebilen og frigjøre den omkomne. Lastebilen har en vekt på rundt 14 tonn, så det kreves spesialutstyr for å få gjennomført hevingen.

Utforkjøringen skjedde forrige fredag på riksvei 13 langs Sørfjorden ved Deildo, tre kilometer sør for Lofthus i Hordaland.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus