Drosjesjåfør mister drosjelappen etter gjentatte overgrep

En 47 år gammel drosjesjåfør er i Stavanger tingrett for tredje gang dømt for å ha forgrepet seg seksuelt på kvinnelige passasjerer. Nå mister han drosjelappen for godt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tingretten har funnet mannen skyldig i å ha kysset og befølt en ung kvinne i bilen sin i juni i fjor, skriver Stavanger Aftenblad.

Mannen er dømt til seks måneders fengsel og til å betale 50.000 kroner i oppreisning til kvinnen. Tingretten har også fratatt mannen kjøreseddelen for passasjertrafikk for alltid.

47-åringen ble i 2007 og 2008 fradømt retten til å drive frakt av passasjerer for alltid etter å ha blitt dømt for å beføle kvinnelige passasjerer mens han var på jobb som drosjesjåfør. Etter anke omgjorde lagmannsretten tingrettens beslutning om tap av kjøreseddelen til å gjelde i tre år.

Nå er altså mannen igjen fradømt kjøreseddelen. Hans forsvarer, advokat Svein Kjetil Lode Svendsen, sier til avisen at dommen også denne gangen vil bli anket.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus