Meny

Golfspiller ble slukt av bakken

SLUKT AV SYNKEHULL: Heldigvis fikk Mark Mihal hjelp av en venner, og slapp unna den skremmende hendelsen med livet i behold. (Foto: AP Photo / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mark Mihal var på feil plass til feil tid.

43-åringen opplevde en dag litt utenom det vanlige da han tok seg en runde golf på Annbriar i Waterloo. Ved det 14. hullet ble Mihal plutselig ble slukt av bakken.

– Plutselig var jeg under bakken, forteller han til Chicago Tribute.

Heldigvis var Mihal sammen med noen venner, som naturlig nok også fikk seg et realt sjokk.

Sammen klarte de å få løftet Mihal opp fra hullet som skal ha vært rundt fem meter dypt, og tre meter bredt.

For knappe to uker siden ble en 36 år gammel mann slukt av et enormt synkehull i Florida mens han lå og sov. Han ble aldri funnet igjen, og Mihal innser at han var heldig som slapp unna med livet i behold.

– Den episoden gikk gjennom tankene mine når jeg var der nede. Det så ut som om det var mer plass i hullet. Jeg var ikke veldig glad for å være der, innrømmer han.

En geolog som i etterkan inspiserte området der Mihal «forsvant» mener 43-åringen rett og slett hadde veldig uflaks, og konkluderer med at «han var på feil sted til feil tid».

Les også: Her har bakken åpnet seg

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus