Meny

Mattilsynet advarer mot potensmiddel

ADVARER: For høye doser av Erecta kan gi bivirkninger som synsforstyrrelser, skjelving, hodepine, hjerterytmeforstyrrelser, hjertekrampe og i verste fall dødsfall. Foto: Colourbox.com

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Legemiddelverket og Mattilsynet advarer mot potensmiddelet Erecta som selges på norske nettsider. Pillene kan inneholde helsefarlige medisiner.

Erecta markedsføres med at det kun inneholder naturlige virkestoffer, men det kan inneholde et legemiddel som kan utgjøre en stor helsefare, skriver Mattilsynet.

For høye doser kan gi bivirkninger som synsforstyrrelser, skjelving, hodepine, hjerterytmeforstyrrelser, hjertekrampe og i verste fall dødsfall. Medisinen er spesielt farlig for hjertepasienter.

Det er også tidligere funnet medisiner i andre typer potensfremmende kosttilskudd, som Vigour800, African Superman og Ziyinhungyang.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus