Tilsto å ha lokket menn i sexfeller

To menn og to kvinner erkjente mandag straffskyld for å ha presset penger og mishandlet åtte menn som de lokket til seg med lovnader om sex i en leilighet i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fire, som er i alderen 19 til 26 år, står tiltalt i Oslo tingrett for å ha presset til seg verdier for nesten 1,6 millioner kroner fra mennene våren og sommeren 2011.

Med løfte om sex kom de fire i kontakt med en rekke menn som lot seg lokke til å møte de to kvinnene i Oslo sentrum. I stedet ble de med våpen, trusler og hund presset til å gi fra seg penger og verdisaker.

– De truet med å knekke fingrene mine, dra ut negler og slå meg helseløs. De truet med å knekke fingre på sønnen min, rasere huset, legge ut videoene på internett og informere familien min, fortalte en av mennene som vitnet mot de tiltalte, ifølge Nettavisen.

Les også: Oslo-studenter selger sex

Kontakten ble opprettet på internett. Kvinnene avtalte å møte mennene, få dem med seg til en leilighet og få dem til å kle av seg. Da skulle de varsle de medtiltalte mennene som overtok deres plass i leiligheten og startet utpressingen. Den ene av de to kvinnene vitnet også i retten.

– Vi visste at de skulle bli truet, og jeg hadde en anelse om at det kunne bli vold dersom noen gjorde motstand eller noe, men jeg så aldri noe vold, sa kvinnen i retten.

I retten beklaget den yngste av de to mennene hva han hadde gjort.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus