Agnetha tvilte på stemmen

Agnetha Fältskog er klar med plate i mai og snakket mandag med pressen. Arkivfoto: Jonas Ekstromer (AFP Photo)
Agnetha Fältskog er klar med plate i mai og snakket mandag med pressen. Arkivfoto: Jonas Ekstromer (AFP Photo)

Stemmen til Agnetha Fältskog har ikke vært å høre i en sang på ni år. Nå slipper hun ny soloplate, og medgir at hun selv tvilte på sin egen stemme.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg hadde ikke brukt den på så lenge, så jeg tror jeg tenkte «tenk om den ikke er der lenger?», sier Fältskog, som hadde stemmen i behold og 13. mai slipper comebackalbumet «A».

– Jeg hadde ikke lukket noen dører, men jeg trodde ikke at jeg ville spille inn igjen. Det er nesten ti år siden mitt forrige album, og nesten 25 år siden jeg spilte inn originalmateriale. Livet mitt inneholder så mange andre ting. Jeg har barna mine, barnebarna, mine to hunder og et stort sted på landet. Jeg har mitt eget liv, sier hun i en presseuttalelse.

Les også: Håp om ABBA-gjenforening

Agnetha Fältskog sier videre at hun er klar over at hun ofte beskrives som «mystisk» og som en «eneboer», men mener selv at hun bare er jordnær. Ikke er hun så glad i bråk heller, derfor liker hun seg på landet hvor det er stille. Dit måtte produsentene Jörgen Elofsson og Peter Nordahl reise med sine tre låter for å prøve å lokke henne tilbake.

– Det var flatterende. Jeg kunne bare ikke si «nei», sier hun til BBC.

Nå er resultatet – ti nye sanger, inklusive en hun har vært med på å skrive og en duett med Gary Barlow – snart ute på plate. Første singel ut er klar, og heter «When You Really Love Someone» (se video under).

Les også: Pinlige misforståelser

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus