Jente (16) voldtatt 90 ganger på en helg

En britisk tenåringsjente ble voldtatt av 90 menn i løpet av noen få dager, for at hun skulle bli sexslave, avslører ny rapport.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den særdeles stygge saken kommer frem i en rapport om moderne slaveri i Storbritannia, som ble lagt frem mandag.

Den inneholder blant annet historien om en jente som kun var 16 år da hun ble tatt til fange og holdt som sexslave, skriver The Daily Mail.

Til tross for at jenta nå skal være trygg, er hun fortsatt sterkt traumatisert etter overgrepene. Likevel ønsket hun å bidra med sin historie til komitéen som står bak rapporten.

Der slås det også fast at måten britiske myndigheter takler det moderne slaveriet på har store mangler.

Den uavhengige tenketanken Centre for Social Justice (CSJ) er blant dem som kritiserer den britiske regjeringen for manglende oppfølging rundt avsløringene om at det finnes en organisert underverden av menneskehandel i landet.

Les også: Treåring gjengvoldtatt i India

CJS skal blant annet ha avdekket at det finnes mer enn 1.000 barn og voksne som har vært offer for menneskehandel i Storbritannia i perioden 2011-2012, og dét skal kun være toppen av isfjellet, ifølge BBC.

Blant de mange sakene finner man mange unge ofre som tvinges inn i omfattende sexhandel innenfor landets egne grenser, og andelen britiske jenter skal utgjøre så mye som halvparten av alle ofrene i Storbritannia, skriver samme avis.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden