QPR med to seirer på rad

Loïc Rémy scoret utligningsmålet for Queens Park Rangers i 3-1-seieren hjemme mot Sunderland lørdag. Foto: Stefan Wermuth / Reuters / NTB scanpix.

Bunnlaget Queens Park Rangers klarte endelig å vinne to seriekamper på rad da Sunderland ble slått 3-1 hjemme på Loftus Road i engelsk eliteserie lørdag.

Harry Redknapps mannskap fulgte dermed opp den sterke borteseieren mot Southampton forrige helg med å ta tre nye, viktige poeng.

QPR besitter fortsatt sisteplassen, men har for alvor kontakt med lagene foran seg på tabellen. London-laget er fire poeng fra sikker plass med ni seriekamper igjen av sesongen.

Det lovet riktignok ikke godt da Steven Fletcher i det 20. minutt styrte inn 1-0 for Sunderland etter en kontring. Ti minutter senere sørget Loïc Rémy for utligningen. Franskmannen har løftet QPRs angrepsspill etter at han kom til klubben i januar.

Andros Townsend hamret inn 2-1 etter 71 minutters spill, mens Jermaine Jenas økte til 3-1 på overtid. Det var QPRs første dobbeltseier i Premier League siden desember 1995.

– Dette var en god dag for oss. Jeg synes vi startet bra og slapp inn et mål mot spillets gang. Vi deppet ikke og kom tilbake i kampen. Dette er det beste laget har spilt under min tid i klubben. Vi trenger flere seirer på rad, sa Redknapp etter seieren.

QPR møter bunnrival Aston Villa på bortebane i neste serierunde.

Villa-seier

Sistnevnte vant også en svært viktig bunnkamp med 2-1 borte mot Reading. Villa sto for alle målene.

Etter 32 minutter satte Nathan Baker ballen i eget mål til 1-0 for vertene, men Christian Benteke gjorde opp for feilen med en lynrask utligning. Rett før pause banket Gabriel Agbonlahor inn 2-1 i krysset.

– Jeg ser en spillergruppe med mye selvtillit. De har spilt mange goder kamper uten at poengene har kommet. Målene vi scoret i dag var fantastiske. Vi så ikke ut som et lag som kjemper for livet, sa Villa-manager Paul Lambert etter kampen.

Villa er tre poeng over nedrykksstreken etter lørdagens seier, mens Reading står med like mange poeng (23) som QPR.

Vegard Forren venter fortsatt på Premier League-debuten for Southampton. I 0-0-oppgjøret mot Norwich var han ubenyttet reserve for bortelaget.

Det ble 2-1-seier for West Bromwich i lørdagens hjemmemøte med Swansea. Romelu Lukaku og Gareth McAuley scoret målene for vertene.

Swansea fikk et mål feilaktig annullert for offside like før slutt. Begge lag ligger komfortabelt på øvre halvdel av tabellen.