Bonnie Tyler til ESC

COMEBACK: 61 år gamle Bonnie Tyler skal representere Storbritannia i Eurovision Song Contest. Hør låten nederst i artikkelen. Foto: AP / NTB scanpix.
COMEBACK: 61 år gamle Bonnie Tyler skal representere Storbritannia i Eurovision Song Contest. Hør låten nederst i artikkelen. Foto: AP / NTB scanpix.

Den aldrende walisiske stjernen og norgesvennen Bonnie Tyler skal representere Storbritannia i Eurovision Song Contest. Hør låten her.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

61 år gamle Bonnie Tyler skal representere Storbritannia i Eurovision Song Contest i Malmö i mai.

Det offentliggjorde BBC torsdag formiddag.

Den lettere fallerte stjernen er kjent for sin hese stemme og superhits som «It's a Heartache» og «Total Eclipse of the Heart».

I den europeiske finalen i Eurovision Song Contest skal Tyler synge powerballaden «Believe In Me».

Les også: Margaret Berger vant Melodi Grand Prix

Det er ikke første gang Storbritannia sender tidligere superstjerner for å representere seg selv i den store musikkonkurransen.

I fjor var det 76 år gamle Engelbert Humperdinck som ble sendt i et forsøk på å synge britene til topps i konkurransen. Det gikk ikke spesielt bra, og Humperdinck endte på nest siste plass. Han slo bare Norge og Tooji i finalen.

Dersom Tyler skal ha noe håp om å vinne i år, må hun blant annet slå Norges Margaret Berger, som i flere blogger og fansider er trukket fram som en av favorittene til å vinne i Malmö i mai.

Her er låten Bonnie Tyler skal fremføre:

Har hun det som skal til for å dra seieren i havn, 16 år etter at Storbritannia sist vant Eurovision Song Contest. Skriv inn din mening i kommentarfeltet under.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden