Beckhams lag kjemper om kvartfinaleplass

FÅR SPILLETID. Det er ventet at David Beckham får spilletid i kveldens oppgjør mellom Paris Saint-Germain og Valencia. Foto: Afp
FÅR SPILLETID. Det er ventet at David Beckham får spilletid i kveldens oppgjør mellom Paris Saint-Germain og Valencia. Foto: Afp

Onsdag kveld tar PSG i mot Valencia i Frankrike, mens Juventus får besøk av et Celtic-lag med skumle planer. Følg kampene her.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paris St Germain vant 2-1 borte mot Valencia og er favoritter til å ta seg videre til kvartfinalen, selv uten Zlatan Ibrahimovic. Svensken fikk rødt kort i den første kampen og spiller ikke returoppgjøret i kveldens Champions League-kamp mot Valencia.

Valencia har en stor oppgave foran seg om de skal klare å snyte PSG for avansement.

Følg PSG - Valencia her!

PSGs manager, Carlo Ancelotti, har bedt sine spillere om å gripe muligheten, og alt annet enn en kvartfinalebillett etter 90 minutter vil være en skuffelse for den nå 53-årige italienske manageren. I egen lekegrind har ikke PSG tapt på 22 kamper i Europa-sammenheng. Den statistikken må brytes i kveld om Valencia skal ta seg videre.

David Beckham starter på benken, men det er ventet at engelskmannen får spilletid.

I Italia er det ventet at Celtic går rett i strupen på Juventus, etter at italienerne vant oppgjøret i Skottland 3-0. Laget til Neil Lennon var langt i fra svakt i det første møtet, men et velorganisert og effektivt Juventus-lag straffet skottene nådeløst.

Svært få eksperter har levnet Celtic noen mulighet til å komme seg videre, men får laget en tidlig scoring kan oppgjøret bli mer spennende enn de fleste har spådd på forhånd.

Følg Juventus - Celtic her!

Les alt om fotball på Avspark

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden