Politiet har fått tips etter voldtekt i Bodø

Politiet i Bodø leter etter en mann etter at en ung kvinne skal ha blitt overfalt og voldtatt på en gang- og sykkelsti søndag morgen. Dette er den tredje anmeldte overfallsvoldtekten i byen på under en måned.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet hadde søndag kveld ennå ikke pågrepet noen i saken. De ønsker å komme i kontakt med personer som oppholdt seg i nærheten av det aktuelle området i tidsrommet mellom klokken 5 og 6.

– Vi har fått noen tips om observasjoner som er gjort, og disse følger vi nå opp, sier politiadvokat Margrete Torseter i Salten politidistrikt til NTB.

– Publikum kan ha observert gjerningsmannen både før og etter selve overfallet, uten at de har vært klar over at det var gjerningsmannen de så, sier Torseter.

Politiet ble klokken 5.30 søndag morgen varslet om at en ung kvinne var blitt overfalt og voldtatt på en gang- og sykkelsti langs riksveien mellom Statoil-stasjonen og Hunstadmoen, på vei inn mot Bodø.

– Gjerningsmannen beskrives som høy og smalt bygd, med mørkt, halvlangt hår og skjegg, opplyser Torseter.

Mannens nasjonalitet og alder er ukjent. Han hadde på seg en mørk boblejakke som rakk til hoften, mørke jeans og lyse joggesko, opplyser politiet.

Dette er den tredje anmeldte overfallsvoldtekten i Salten politidistrikt på under en måned. En mann ble pågrepet og siktet for en overfallsvoldtekt i Bodø sentrum 17. februar. 22. februar ble den andre voldtekten anmeldt. Politiet ser ingen sammenheng mellom voldtektene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden