Kvænangen:

Sjark funnet tom i Nord-Troms

Sjarken som var savnet i Kvænangen i Troms lørdag kveld, ble funnet tom ved 20-tiden. En stor leteaksjon ble satt i gang da sjarken ble meldt savnet ved 18-tiden. En mann var om bord i båten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Sjarken ble funnet innerst i fjorden, ved øya Nøkkelen, litt før klokken 20. Fiskeren er fortsatt savnet, og det er en stor leteaksjon som pågår. Både helikopter, redningsskøyta Oscar Tybring, KV Svalbard, frivillige fartøy og folk som søker fra land, er i sving, sier redningsleder Tore Hongset til iTromsø.

Fiskeren dro ut klokka 8.15 lørdag, og familien meldte ifra like etter klokka 18 om at de var bekymret, fortalte redningsleder Tor-Erik Torkildsen ved Hovedredningssentralen Nord-Norge til NTB tidligere lørdag kveld.

Letingen etter sjarkskipperen vil fortsette utover natta. Det er fint vær og gode leteforhold i området.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden