Feiret milliongevinst med taco

En spiller fra Stavanger ble den eneste med sju rette i lørdagens V75-omgang. Dermed venter en gevinst på ti millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg er familiefar med samboer og leilighet. Jeg skal feire med taco i kveld, jublet pottvinneren.

Han betegner seg selv som en ivrig hestespiller, men det er Dagens Dobbel som er favorittspillet.

– V75 er mest et bonusspill for meg. Favorittbanene mine er Forus og Bjerke. I dag ringte jeg en tipstelefon, tok med noen av tipsene og fylte på med hester jeg selv hadde tro på, sa han.

– Tipstelefonen hadde førstevalg på både 8 Creek's Star og 7 Myklejenta, to av overraskelsene i dag. Jeg hadde spilte en bankerfri bong og sto igjen med fire hester i det siste løpet. Jeg håpet på en utbetaling på rundt 500.000 kroner. Det holdt på å svimle for meg da jeg så at utbetalingen ble nesten ti millioner.

Les også: Vant 130 millioner - kastet loddet

Han måtte gå seg en tur for å lufte tankene etterpå.

– Dette er ganske overveldende. Det er jo så mye penger. Jeg skal iallfall kvitte meg med gjeld. Og så er det fristende å bytte ut leiligheten med et hus, men det får samboeren og jeg vurdere. Akkurat nå er jeg bare uendelig glad, sa Stavanger-mannen.

To storløp ble kjørt på Bjerke lørdag. Kongepokalen ble vunnet av Timian Scott og Vidar Hop etter råsterk avslutning. Tradisjonsrike Jacob Meyers pokal ble vunnet av Faksen Jr. og Jan Olov Persson. I begge storløpene var førstepremien 200.000 kroner.

Personvernpolicy