Hugh Grant bekreftet ny fødsel på twitter

«Ja, jeg er faren», twitret Hugh Grant i går kveld. Foto: NTB scanpix
«Ja, jeg er faren», twitret Hugh Grant i går kveld. Foto: NTB scanpix

Den britiske superkjendisen Hugh Grant (52) brukte twitter til å fortelle om sin nyfødte sønn. «Min datter har nå fått en bror», skrev Notting Hill-stjernen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den britiske skuespilleren Hugh Grant (52) som den siste tiden har vært svært aktiv for en strengere regulering av media, brukte det sosiale nettstedet twitter til å annonsere at han har blitt far for annen gang.

Det skjedde etter at en avis hadde fått fatt i fødelsattesten til hans nye sønn.

Grant sa han var «begeistret» over å bli far igjen, men han oppfordret samtidig pressen til å la hans familie være i fred.

Barnets mor er den kinesiske skuespillerinnen Tinglan Hong.

Offer for tabloidene

Den 52 år gamle stjernen fra filmen «Notting Hill» var et av de mest kjente ofrene for telefontapping av den tidligere taboidavisen «News of the World», og har senere gjort seg kjent som en talsmann for en mer ansvarlig presse.

Les også: Ofre for tabloidsnoking forteller sine historier

«For å svare noen journalister. Jeg er begeistret for at min datter nå har fått en bror. Jeg forguder dem begge. de har en fantastisk mor», skrev Grant på twitter lørdag kveld.

Senere la han til: «Og for å være krystallklar: Jeg er faren».

Vil være i fred

Meldingen kom som et svar på en artikkel i britiske «Mail on Sunday» som sa at barnet, Felix Chang, ble født på et sykehus i Vest-London 29. desember. Tabloidavisen påpekte at fødselsattesten var datert 14. februar.

Les også: - Kvinner faller for dumme menn

Grant twitret: «Takk for vennlige meldinger. Nå da jeg har bekreftet (media fikk tak i fødselsattesten og ringte), håper jeg familien min kan få være i fred».

Parets første datter, Tabitha, er født i 2011.

På den tiden sa skuespilerens agent at paret hadde «en flørt» og at selv om graviditeten ikke var planlagt, så var kunne ikke Grant «være gladere eller mer støttende».

Personvernpolicy