Gutt (16) siktet for voldtekt av 15-åring

En 16 år gammel gutt er siktet for å ha voldtatt en 15 år gammel jente utenfor et forsamlingshus på Karmøy. Gutten er løslatt etter avhør.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta tok kontakt med politiet ved midnatt og hevdet at hun hadde blitt voldtatt.

– Det ble tatt opp en foreløpig forklaring av jenta før hun ble overlatt til voldtektsmottaket ved Haugesund sykehus, sier operasjonsleder Jarle Utne-Reitan ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Les også : Lærer dømt til sju års forvaring for overgrep

Da politiet gjorde undersøkelser på åstedet, kom en patrulje i kontakt med vitner som kunne gi informasjon om den mistenktes identitet. 16-åringen ble pågrepet i et boligområde like ved forsamlingslokalet klokken 3.15.

Etter at politiet hadde avhørt den siktede 16-åringen, jenta og vitner i saken, ble gutten løslatt lørdag ettermiddag. Politiet understreker at det gjenstår mer etterforskning. Saken skal etterforskes videre av Haugesund politistasjon. (©NTB)

Personvernpolicy