Leter etter mann som overfalt og bandt gutter

De tre guttene som ble overfalt og bundet av en mann i Kristiansund natt til lørdag, er blitt avhørt av politiet. Gjerningsmannen var et døgn senere fortsatt på frifot.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fant, etter meldinger fra vitner i ett-tiden natt til lørdag, to gutter som hadde blitt bundet på hender og føtter ved en busslomme på Gomalandet i Kristiansund – den ene var bundet fast til et trafikkskilt, mens den andre var bundet sammen på hender og føtter.

Da politiet kom til stedet, ga en tredje gutt seg til kjenne. Han hadde klart å stikke av fra gjerningsmannen, skriver Tidens Krav. Alle de tre guttene er under 18 år.

Ifølge politiet var guttene tydelig preget av hendelsen, men var ikke fysisk skadd. De fortalte politiet at det var en mørkledd mann som hadde bundet dem fast.

Lørdag ettermiddag og kveld ble de tre avhørt på politistasjonen i håp om å få en bedre beskrivelse av mannen.

– Politiet har både natt til lørdag og hele lørdagen lett etter en navngitt mann i Kristiansund, forteller politiadvokat Kristin Stokke til Tidens Krav.

Like før klokken 2 natt til søndag kunne operasjonslederen ved Nordmøre og Romsdal informere NTB om at gjerningsmannen ennå ikke hadde blitt funnet.

Personvernpolicy