Røde Kors etterlyser vinner av pantelotteri

VINNER: Et eller annet sted i Norge går det i disse dager rundt en intetanende pante-millionær. (Foto: Norsk Pantelotteri)
VINNER: Et eller annet sted i Norge går det i disse dager rundt en intetanende pante-millionær. (Foto: Norsk Pantelotteri)

En person som vant 1 million kroner på pantelotteriet da han leverte flasker i Halden torsdag ettermiddag, har ikke meldt seg. Nå etterlyser Røde Kors den heldige vinneren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Personen pantet flasker for 33 kroner på Meny i Halden torsdag 14. februar klokken 13.56.

Hvis man vinner i dette lotteriet, går det tydelig fram på kvitteringslappen. Presidenten i Røde Kors i Norge, Sven Mollekleiv, ønsker svært gjerne at vinneren melder seg.

– I Røde Kors har vi jo ganske bred erfaring når det kommer til å søke etter savnede personer. Men dette er en ny type savnetsituasjon for oss, og vi velger derfor å gå ut i mediene med håp om at den nybakte pantemillionæren raskt skal komme til rette, sier Mollekleiv.

Les også: Nordmenn er verst på pant

– Pantelotteriet er en av Røde Kors viktigste inntektskilder, og vi er takknemlige for hver eneste person som velger å trykke på Røde Kors-knappen når de panter. Men, rett skal være rett, og nå må vi sørge for at den nybakte millionæren får tilgang til pengene sine!

Millionæren har 90 dager på å gi seg til kjenne, om gevinsten da fortsatt er uavhentet tilfaller den Røde Kors.

Personvernpolicy