Kvinne døde etter påkjørsel i Mjøndalen

En 89 år gammel kvinne døde fredag kveld av skadene hun pådro seg da hun i forrige uke ble påkjørt av en søppelbil i Mjøndalen i Buskerud.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser politiførstebetjent Kristian Haraldseth ved Nedre Eiker lensmannskontor til Drammens Tidende.

Den 89 år gamle kvinnen var på vei ut av et portrom med en rullator i 14.30-tiden onsdag i forrige uke da en søppelbil rygget på henne. Ifølge politiet var sjåføren neppe klar over hva som skjedde ettersom han kjørte flere hundre meter videre etter påkjørselen. Rullatoren til kvinnen ble funnet fastklemt under søppelbilen.

– Det som har kommet fram i avhør av vitner og sjåføren er at kvinnen har kommet gående. Renovasjonsbilen har tømt søppel i et portrom. Slik den sto plassert har fortauet vært blokkert, kvinnen har kommet gående og gått i veibanen for å komme rundt lastebilen. Sjåføren setter seg inn, ser seg rundt før han kjører, og kjører sakte framover. Kvinnen er da i hans dødsone, og dermed treffer han henne uten å merke det, sier Haraldseth.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden