Alle flygninger til og fra New York avlyst

Gatene i Hoboken i New Jersey er allerede fulle av snø i forkant av en kraftig snøstorm i anmarsj. Foto: Gary Hershorn / Reuters / NTB scanpix
Gatene i Hoboken i New Jersey er allerede fulle av snø i forkant av en kraftig snøstorm i anmarsj. Foto: Gary Hershorn / Reuters / NTB scanpix

Alle flygninger til og fra New York ble stanset fredag på grunn av kraftig snøstorm som er i anmarsj.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyplassene LaGuardia og Newark stengte fredag ettermiddag, og Kennedy-flyplassen skulle stenge senere fredag, melder kontoret til guvernør Andrew Cuomo.

Stormen som er på vei mot New York og New England i det nordøstlige USA tegner til å bli en historisk kraftig vinterstorm.

I Massachusetts har myndighetene lagt ned forbud mot all bilkjøring. Guvernør Deval Patrick truer med opp til ett års fengsel for dem som trosser forbudet.

I fem delstater er det erklært unntakstilstand i påvente av stormen, som ser ut til særlig å ramme Boston hardt. Der ventes det godt over en halv meter snø i kombinasjon med kraftig vind.

Allerede fredag var 10.000 husstander langs østkysten uten strøm, og 3.500 flygninger i regionen kansellert. Veier i Massachusetts og Connecticut var stengt, og Amtrak har kansellert togavganger fra New York til Boston og nordover.

Stormen ventes å nå sitt klimaks i løpet av natt til lørdag og ikke gi seg før utpå dagen lørdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden