Meny

«Snåsamannen» følte seg ensom

Joralf Gjerstad er aktuell med ny bok. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fram til han møtte kona.

– Det er klart jeg følte meg ensom. Før jeg ble gift med Signe var jeg helt alene. Alle tvilte på egenskapene mine, og det førte til at jeg vek unna. Det var ei veldig tung tid, tyngre enn folk har forstått.

Det sier Joralf «Snåsamannen» Gjerstad (86) i et intervju med Dagbladet i forbindelse med hans siste bok, «De Gode Gjerninger».

I boken forteller han blant annet om motstanden han har møtt etter å ha stått fram som helbreder:

– Det har ikke bare vært enkelt. Det har vært mye diskusjon, både på tv og i avisene, og jeg er blitt titulert som et utskudd. Når høytstående personer med utdannelse begynner å si at «han Gjerstad må fjernes fra samfunnet», da er det klart jeg har lurt på om jeg har gjort det riktige, sier Gjerstad til avisen.

Joralf Gjerstad ble for alvor kjent i 2008 da Ingar Sletten kollen skrev biografien «Snåsamannen».

Populært