– Vegard Forren aktuell for Manchester United

HET POTET. Moldes krumtapp Vegard Forren, skal være aktuell for Manchester United. Foto: NTB Scanpix
HET POTET. Moldes krumtapp Vegard Forren, skal være aktuell for Manchester United. Foto: NTB Scanpix

Sir Alex Ferguson skal vurdere Forren-bud.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste månedene har det svirret rykter om at Molde-spilleren Vegard Forren (24) har tiltrukket seg oppmerksomheten til flere engelske lag. Everton-manager David Moyes var personlig over å så Forren i aksjon i Europaligakampen mot FC København forrige måned.

Nå melder lokalavisen Manchester Evening News at nordmannens storspill har gjort han aktuell for Manchester United.

Les også: Cupkeeperhelt til Molde

Vil til England

Manager Sir Alex Ferguson skal allerede ha vært i kontakt med sin tidligere elev Ole Gunnar Solskjær om Forrens situasjon ifølge avisen. Det kan komme med et bud på nordmannen allerede i januar.

Sir Alex har tidligere sagt at det ikke er aktuelt å hente nye spillere i januar-vinduet, men skotten skal se på Forren som en aktuell erstatter for Rio Ferdinand.

Forren selv har ikke lagt skjul på at han ønsker å spille i England.

– Jeg har sagt at å spille i Premier League en dag, er den største drømmen for min del. Så England er drømmen, men jeg får jo med meg at det spilles mye god fotball i Tyskland. Dessuten er jo Spania og Italia to av de fire store ligaene, men man må jo være realistisk, så får vi se hva som eventuelt dukker opp, sa Forren til Nettavisen da Everton-interessen ble kjent.

Han tok allikevel interesse med knusende ro.

– Jeg vet ikke noe om dette, men om det stemmer så er det interessant. Dette er ikke noe jeg går rundt og tenker på. Jeg har kontrakt i tre år til, og jeg stortrives, sa Forren etter kampen mot Steaua.

Les også: Molde er seriemester

– Forren god nok for United

Etter storspill på landslaget og i Europaligaen innrømmer Ole Gunnar Solskjær at det vil bli vanskelig å holde på stopper-kjempen.

– Vi har ikke mottatt noen bud på Vegard. Det har vært en del kommentarer fra agenter om hvilke klubber som er interessert, uten at det har skjedd noe mer. Men det er mange som har forhørt seg om Vegard, også etter den siste kampen mot Stuttgart. Jeg regner med at det kan komme bud i januar, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Solskjær har tidligere sagt at Forren er god nok for å spille for Machester-klubben, men at han burde spille seg til fast plass på landslaget før han reiser ut.

Personvernpolicy