Etterlyser vitner etter at NRK-veteran ble påkjørt og drept

PÅKJØRT. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner etter påkjørselen i Viggo Hansteens vei på Smestad i Oslo. Foto: Politiet
PÅKJØRT. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner etter påkjørselen i Viggo Hansteens vei på Smestad i Oslo. Foto: Politiet

Politiet etterlyser vitner etter at NRK-veteranen Arne Porsum (82) ble påkjørt i Oslo torsdag i forrige uke. Porsum døde senere av skadene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag kveld for en uke siden ble en Porsum (82) påkjørt i Viggo Hansteens vei på Smestad i Oslo.

Kvinnen i 40-årene som kjørte på NRK-veteranen Arne Porsum (82) slik at han døde, er siktet for uaktsom kjøring.

– Den kvinnelige føreren kom fra Røa og skulle kjøre østover på Ring 3 mot Ullevaal stadion da ulykken skjedde. Føreren av bilen er siktet for uaktsom kjøring, sier politioverbetjent Knut Nysæter i Oslo politidistrikt til VG.

Kvinnen er sterkt preget av saken, ifølge Nysæter. Hun har foreløpig ikke fått oppnevnt noen advokat og har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet.

– Oslo politidistrikt, ved Trafikketterforskingsavsnittet, etterlyser vitner til ulykken som ikke tidligere vært i kontakt med politiet og som kan ha opplysninger i sakens anledning, skriver politiet i en pressemelding.

Den tidligere sportsjournalisten Arne Porsum var sjef for NRK Radiosporten fram til 1992, og en kjent radiostemme fram til han ble pensjonert.

Han rapporterte blant annet fra ski og friidrett - og ikke minst fra verdens skøytearenaer.

Vitnene bes henvende seg til Oslo politidistrikt på telefon 22 66 96 00.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden