Etterlyser vitner etter at NRK-veteran ble påkjørt og drept

PÅKJØRT. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner etter påkjørselen i Viggo Hansteens vei på Smestad i Oslo. Foto: Politiet
PÅKJØRT. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner etter påkjørselen i Viggo Hansteens vei på Smestad i Oslo. Foto: Politiet
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet etterlyser vitner etter at NRK-veteranen Arne Porsum (82) ble påkjørt i Oslo torsdag i forrige uke. Porsum døde senere av skadene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag kveld for en uke siden ble en Porsum (82) påkjørt i Viggo Hansteens vei på Smestad i Oslo.

Kvinnen i 40-årene som kjørte på NRK-veteranen Arne Porsum (82) slik at han døde, er siktet for uaktsom kjøring.

– Den kvinnelige føreren kom fra Røa og skulle kjøre østover på Ring 3 mot Ullevaal stadion da ulykken skjedde. Føreren av bilen er siktet for uaktsom kjøring, sier politioverbetjent Knut Nysæter i Oslo politidistrikt til VG.

Kvinnen er sterkt preget av saken, ifølge Nysæter. Hun har foreløpig ikke fått oppnevnt noen advokat og har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet.

– Oslo politidistrikt, ved Trafikketterforskingsavsnittet, etterlyser vitner til ulykken som ikke tidligere vært i kontakt med politiet og som kan ha opplysninger i sakens anledning, skriver politiet i en pressemelding.

Den tidligere sportsjournalisten Arne Porsum var sjef for NRK Radiosporten fram til 1992, og en kjent radiostemme fram til han ble pensjonert.

Han rapporterte blant annet fra ski og friidrett - og ikke minst fra verdens skøytearenaer.

Vitnene bes henvende seg til Oslo politidistrikt på telefon 22 66 96 00.