Stabilt for knivstukket beboer på asylmottak

En mann ble natt til torsdag pågrepet og siktet for å ha knivstukket en beboer på et asylmottak i Namsos onsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ved 22-tiden onsdag kveld at politiet ble varslet om at en mann hadde falt ned en trapp på Rønningsåsen asylmottak i Namsos.

Mannen ble først brakt til Sykehuset Namsos hvor han ble operert. Der konstaterte legene at skadene ikke rimet med fallskade.

Alvorlig

Han ble senere på natten overført til St. Olavs hospital for videre behandling. Sykehuset opplyser at skadeomfanget hans er alvorlig. Tilstanden var torsdag formiddag stabil.

Torsdag morgen bekreftet politiet at skadene skyldtes knivstikking, skriver Adresseavisen.

– Han har en stikkskade i brystregionen, opplyser operasjonsleder Lars-Erik Besseberg i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Pågripelse

Det var torsdag morgen uklart hvordan mannen var blitt påført skadene, men politiet pågrep tidligere på natten en mann.

– Det er grunn til å tro at han kan ha noe med en eller annen form for vold som er utført på fornærmede, opplyser operasjonsleder Rune Reinsborg i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Pågripelsen skjedde etter vitneutsagn. Både den skadde og den pågrepne er beboere på mottaket, og begge er i 20-30– årene, opplyser Reinsborg til NTB. Det var torsdag morgen uklart når den pågrepne mannen skal avhøres.

Lederen ved asylmottaket, John Lado, forteller til Namdalsavisa at politi ble utplassert på mottaket onsdag kveld for å sikre området og hindre at bevis ble ødelagt. Lado opplyser at den skadde mannen ble funnet av andre beboere på mottaket.

Personvernpolicy