Her kan du gjøre julehandelkupp

SKJULTE SKATTER: Varer som har blitt beslaglagt av Tollvesenet skal nå auksjoneres bort. Med en startpris på én krone er det gode muligheter for å gjøre et godt kjøp. (Foto: Skjermdump)
SKJULTE SKATTER: Varer som har blitt beslaglagt av Tollvesenet skal nå auksjoneres bort. Med en startpris på én krone er det gode muligheter for å gjøre et godt kjøp. (Foto: Skjermdump)

Kanskje noen du kjenner noen som ønsker seg en snøscooter til jul, eller hva med et større parti cowboyhatter?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tollvesenets siste nettauksjon for året, der beslaglagte varer på grensa selges til høystbydende, er godt i gang på nettstedet QXL.

Frem til og med fredag 30. november klokken 16 kan du hive deg på budkampen, og prisene varierer selvsagt voldsomt i takt med produktene.

For deg med velfylt lommebok

En småpen snøscooter ligger for øyeblikket på 15.500 kroner, perfekt for den fartsglade.

Tilgjengelig er også intet mindre enn tre stykk badestamper med ovn, og budene varierer fra 6600 til 7000 kroner selv om badestampene ser ut til å være identiske.

Er du glad i comboyhatter bør du virkelig ta en tur innom auksjonen. Et parti, nærmere bestemt 547 stykk, cowboyhatter går nemlig under hammeren. Prisen er så langt pumpet opp til 9400 kroner.

Det er bare litt over 17 kroner per hatt, og du kan potensielt bli kongen av cowboyhatter i din egen hjemby.

Les også: Toll ga Norge 200 milliarder i fjor

Røverkjøpene

Utropsprisen på samtlige varer er én krone.

Minst interesse så langt har det vært for en sykkelfelg, der høyeste bud for øyeblikket ligger på to kroner. Pluss på med en stol til seks kroner, og du har en fin julepakke til under tikroningen.

Hvis du har en bilglad venn som liker å fikse på ting kan kanskje en brukt Saab-motor være den perfekte gave. Høyeste bud ligger så langt på kun 12 kroner.

Liker du å pakke inn ting, og da gjerne i sekker? Tollauksjonen kan tilby åtte pakker med romslige plastsekker. Prisen ligger i skrivende stund på 500 kroner, men legger du på noen kroner kan du sikre deg retten til å pakke til krampa tar deg en gang utpå nyåret.

Trykk her for å se alle varene som ligger åpne for bud på Tollvesenets nettauksjon.

Før du legger inn bud vil vi oppfordre deg til å ta en titt på QXLs egne auksjosnregler og Tollvesenets retningslinjer for auksjonssalg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden