Nytt nederlag for Solbakkens Wolves

NOK Å TENKE PÅ: Ståle Solbakken og Wolves står nå uten seier på ni strake kamper. (Arkivfoto: NTB scanpix)

Ståle Solbakken ledet tirsdag Wolverhampton til enda et nederlag i mesterskapsserien da det ble 0-1 hjemme for Millwall.

Wolves står dermed uten seier på de ni siste seriekampene. Millwall jager høyt oppe på tabellen og var på papiret soleklare favoritter for tirsdagens oppgjør på Molineux mot Ståle Solbakkens Wolverhampton, men lagene var vanskelige å skille fra hverandre.

Kjedelig

For til tross for et par gode muligheter var det ikke stort å skrive hjem om etter de første 45 minuttene av kampen. Og heller ikke den andre omgangen bød på stor fotballunderholdning. Det så lenge ut til å gå mot et nokså kjedelig 0-0-resultat.

Men Wolverhampton er inne i en ulykkelig periode. Bare 12 minutter før slutt kombinerte Andy Keogh med Chris Wood. Førstnevnte fikk avslutte angrepet og sendte gjestene i føringen.

Wolverhampton gjorde det de kunne for å utligne i løpet av kampens siste minutter, hvor blant annet Sylvan Ebanks-Blake fikk en gedigen mulighet, men ulvene har ikke marginene på sin side for tiden.

Åtte poeng ned

Dermed må Ståle Solbakken og Wolverhampton fortsatt vente på en seier i serien, noe de ikke har fått i løpet av de siste ni kampene.

Wolverhampton ligger på en 18.-plass med 22 poeng på de første 19 seriekampene.

Peterborough som foreløpig ligger på bunnen av tabellen ligger kun åtte poeng bak Wolves.