Skjøt mot bibliotek i Trondheim

En ukjent gjerningsmann skal ifølge politiet ha avfyrt skudd mot Trondheim folkebibliotek onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ansatte ved biblioteket i Trondheim sentrum som varslet politiet i 09-tiden onsdag om at et vindu skal ha blitt skutt i stykker av det som trolig skal ha vært et luftvåpen, melder Adresseavisen.

- Det vi vet foreløpig er at prosjektilen gikk igjennom det første vinduslaget, men skal ikke ha kommet helt inn. Det er ukjent hvem som står bak dette, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag polidistrikt til adressa.no

En patrulje var onsdag formiddag på stedet for å utføre undersøkelser. Ifølge Berglund har det ikke oppstått noen personskader som følge av hendelsen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden