– Mailene er manipulerte for å ødelegge min familie

LYVER. Friidrettstrener Petar Vukicevic hevder at de etterhvert kjente e-postene er manipulert. Foto: NTB scanpix
LYVER. Friidrettstrener Petar Vukicevic hevder at de etterhvert kjente e-postene er manipulert. Foto: NTB scanpix

Friidrettstrener Petar Vukicevic hevder hans ekskone forsøker å ødelegge for familien. – Det var en stygg skilsmisse og trusler på begge sider, sier ekskona.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Petar Vukicevic er i hardt vær etter at det forrige uke ble kjent at han skal ha forhørt seg med den omstridte legen Srdjan Djordjevic om dopingmidlene veksthormoner og testosteroner.

Friidrettstreneren hevder at hans ekskone, Turid Syftestad, ønsker å ødelegge for sin tidligere familie ved å legge frem det han mener er manipulerte e-poster. Til VG har hun uttalt at mange mange vil tenke at dette er den ultimate hevn, men at det i realiteten handler om at det ikke er mulig å komme unna.

Kamilla Brandt, Vukicevics nåværende kone, ble denne uken dratt inn i saken da TV 2 hevdet å vite at hun er én av utøverne som som omtales i de mye omtalte e-postene. Til VG sier hun at det hele er ganske trist.

– Vi står i det som familie og blir beskyldt for noe som ikke handler om noe annet enn en ekskone som ønsker å ødelegge for sin tidligere familie. Det er ganske trist at man ønsker å gjøre dette bare fordi noen har lykkes, sier Brandt.

Les også: Petar Vukicevic er permittert

Navngir to personer

Vukicevics ble tirsdag permittert fra sitt engasjement i forbundet etter et møte hvor ledelsen i friidrettsforbundet ønsket forklaring på innholdet i e-postene hvor han forhørte seg om dopingmidler.

Brandt ble oppmerksom på at hun var innblandet i saken etter å ha surfet på nettet mandag kveld.

– Jeg så det tilfeldig på nettet da jeg skulle legge meg, og må innrømme at jeg nesten begynte å le. Det er tragisk at hun skal trekke den så langt, sier Brandt.

Ifølge Dagbladet skal Turi Syftestad, har navngitt to utøvere til Antidoping Norge. Hun legger likevel til at barna Christina og Vladimir ikke har gjort noe straffbart, men ber personer stå frem og fortelle sannheten.

- Når man ikke tør å stå fram, vil saken bare fortsette å spinne. Folk spekulerer basert på irrasjonelle slutninger, og det går ut over Christina og Vladimir. De har ingenting med dette å gjøre, sier Syftestad til Dagbladet.

Syftestad innrømmer at hun har truet Petar Vukicevic med å offentliggjøre de mye omtale e-postene.

– For meg personlig betyr dette ingenting. Men jeg synes synd på Petar og synes det er synd at han ikke legger fakta bordet, sier Syftestad.

Les også: Friidrettsforbundet ber Vukicevic komme hjem

– Stygg skilsmisse

Tirsdag ble det kjent at friidrettstreneren vurderer å politianmelde sin eks-kone etter at han mener å ha mottatt et trusselbrev i forkant av skilsmissen i 2003.

– I brevet står det at hun vil gå til media med noen e-postene, som hun sendte til meg i 2003, dersom ikke skilsmissen går som den er. Dette viser hvilke motiver hun har hatt, sier Petar Vukicevic til TV 2 Sporten.

Til samme kanal uttalte Syftstad at det ikke bare var hun som rettet trusler i forbindelse med skilsmissen.

– Det var en stygg skilsmisse og trusler på begge sider. Jeg på min side fortalte Petar at jeg ønsket å gå ut med alt, sier hun.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden