Real Madrid kan sende City ut av mesterligaen

José Callejon sier Real Madrid må vinne mot Manchester City og overta tabelltoppen i gruppe D. Foto: Reuters
José Callejon sier Real Madrid må vinne mot Manchester City og overta tabelltoppen i gruppe D. Foto: Reuters

Med tap mot Real Madrid onsdag er årets mesterliga over for Manchester City. Nå har Vincent Kompany oppfattet alvoret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er et tydelig skille mellom våre prestasjoner i mesterligaen og i serien. Mesterligaformen vår må bli bedre, sier City-kapteinen til Sky Sports.

I fjor endte Manchester City som nummer tre i gruppespillet og måtte spille europaliga. I år kan de engelske mesterne ende opp helt sist.

Byrivalen Manchester United møter tyrkiske Galatasaray borte, en kamp du kan følge direkte her.

Følg kveldens øvrige mesterligakamper her

– I de to kampene som gjenstår har vi muligheten til å spille for avansement. Men det blir en like stor oppgave å spille for æren. Vi er bedre enn vi har vist og vi har fortsatt en mulighet til å gå videre, sier han.

Vanskelig

Vincent Kompany og Manchester City har fortsatt en liten mulighet til å avansere fra gruppespillet i mesterligaen. Foto: Reuters Vincent Kompany og Manchester City har fortsatt en liten mulighet til å avansere fra gruppespillet i mesterligaen. Foto: Reuters

Manchester-laget ligger sist i gruppe D, fem og seks poeng bak henholdsvis Real Madrid og Borussia Dortmund. Mellom dem ligger Ajax.

City-sjef Roberto Mancini har allerede uttalt at det vil bli svært vanskelig for dem å nå sluttspillet.

– Jeg har alltid troen på laget mitt, men vi har satt oss i en vanskelig posisjon. Det blir vanskelig å gå videre nå, har italieneren sagt.

– Må vinne

Onsdagens motstander, Real Madrid, slo Athletic Bilbao hele 5-1 i helgens seriekamp. José Callejon, som denne sesongen har vært en mye brukt brikke i José Mourinhos angrep, vil se Madrid-klubben på toppen av gruppen.

Les mer om fotball på Avspark

– Vi må ta alle poengene mot Manchester City, slik at vi kan ligge på toppen av tabellen. Å vinne 5-1 før en slik kamp er bare bra for oss, sier portugiseren.

I den andre kampen i gruppen skal Dortmund til Amsterdam for å møte Ajax. Det tyske bortelaget har vært suverene så langt i høstens gruppespill og er fortsatt ubeseiret. Med tre poeng er tyskerne klare for åttedelsfinale.

Begge kampene i gruppe D har avspark 20.45 onsdag, og de kan følges direkte her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden