Valla angrer kun på ansettelsen av Yssen

Gerd Liv Valla avslører også at hun ikke har noen planer om å beklage.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det hender jeg får spørsmål om det er ting jeg angrer på, for eksempel den radikale tiden i KUL på universitetet. Da er svaret nei. Men er det én ting jeg angrer på, så er det tilsettingen av Ingunn Yssen, sier tidligere Gerd Liv Valla ifølge VG.

Den tidligere LO-lederens memoarer har fått tittelen «Gi meg de brennende hjerter». Yssen ønsker ikke å kommentere boken overfor VG da hun ikke har lest den. Men noen unnskyldning fra Valla kan hun nok se langt etter:

«Det jeg imidlertid verken kan eller vil, er å gå lenger i å be Yssen personlig om unnskyldning enn det jeg gjorde mens dette stod på. Uansett hvor mange som skal ha meg til å be om unnskyldning, til å beklage, til å legge meg flat, så kan jeg ikke beklage verken det vi gjorde høsten 2006 eller tidligere med hensyn til Yssen.» skriver Valla, ifølge NRK.

Les også: - LO er en mannsbastion

Gerd Liv Valla går også hardt ut mot Jens Stoltenberg i sin nye bok, og anklager ham for å ha opptrådd unnvikende da det stormet rundt henne, ifølge VG.

Valla var leder i LO fram til 2007 da hun måtte gå av etter å ha behandlet flere ansatte, blant dem Ingunn Yssen, dårlig. Hun er fortsatt husket for å ha sagt «Jeg vil jo ikke oppfattes som en pusekatt» under en pressekonferanse.

Les også: Valla har fått ny jobb

Personvernpolicy