Viking og Nevland avsluttet med stil

Erik Nevland takker for seg sammen med to av barna. Det ble ikke scoring på veteranen, men Ørnskov og Gyan sørget for tre poeng. Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix
Erik Nevland takker for seg sammen med to av barna. Det ble ikke scoring på veteranen, men Ørnskov og Gyan sørget for tre poeng. Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix

To kjappe snudde kampen mot Vålerenga i legendens siste kamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nevland spilte 70 minutter, men endte uten scoringer i sin aller siste opptreden som Viking-spiss. Målene som ordnet hjemmeseier var det Martin Ørnskov og King Osei Gyan som scoret.

Men det var Vålerenga som tok ledelsen ved Tosaint Ricketts i det 50. minutt. Han kom alene med keeper etter to forsvarsfeil av Indridi Sigurdsson og Johan Lædre Bjørdal. VIF-spissen dunket ballen i mål via landslagsmålvakt Rune A. Jarstein.

Få med deg alt om Viking på Avspark

Tre minutter tok det før vertene svarte. Et innlegg fra Yann-Erik de Lanlay fant Ørnskov, som utlignet med en god heading. Etter ytterligere tre minutter ble Gyan matchvinner da han headet inn ballen fra Trond Erik Bertelsen.

Få med deg alt om Vålerenga på Avspark

Viking styrte kampen mot slutten og fikk med seg en fortjent seier i serieavslutningen. laget endte på 5.-plass med lik poengsum (49) som Tromsø på plassen foran. Vålerenga endte på 8.-plass med 41 poeng.– Vi vant, og jeg fikk en fin avskjed. Jeg er veldig stolt og veldig fornøyd, sa en rørt Nevland til Stavanger Aftenblad etter sin siste Viking-kamp.

Følg favorittlaget ditt

Ellers anbefaler vi på det sterkeste at du tar turen innom Avspark sine sider.

Her kan du følge ditt favorittlag og samtidig få de ferskeste nyhetene fra hele fotball-Europa.

Og du kan se mål og høydepunkter fra alle Tippeliga-oppgjørene.

Trykk her for å lese og se fotball på Avspark

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden