Siste spark på ballen i nedrykksdramaet

SISTE SPARK: Søndag spilles de siste kampene i årets Tippeliga. Følg alle kampene i ABC Nyheters live-senter. (Foto: NTB scanpix)
SISTE SPARK: Søndag spilles de siste kampene i årets Tippeliga. Følg alle kampene i ABC Nyheters live-senter. (Foto: NTB scanpix)

Gullet er allerede delt ut før årets siste runde i Tippeligaen. Hvem som rykker ned er derimot langt fra klart. Følg alle kampene live her.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige helg ble det klart at Molde forsvarte ligagullet fra i fjor. En flott prestasjon som også betyr at Ole Gunnar Solskjær står med to seriegull på to forsøk.

Trykk her for å se mål og høydepunkter fra Moldes gullkamp mot Hønefoss

Denne helgen er det derimot andre enden av tabellen som er interessant.

Med all respekt å melde, og patriotisme satt til side; enkelte av kveldens kamper er mer interessante enn andre.

Fire lag kan rykke direkte ned

Tabelljumbo Stabæk er fortapt, og har vært det en god stund. Hvem som slår direkte følge med Bærums-laget ned til Adecco-ligaen er derimot høyst usikkert.

I øyeblikket er det Fredrikstad (30 poeng) som ligger på den utsatte plassen, og de tar av alle lag imot Molde hjemme i kveld. Topp mot bunn med andre ord, men Fredrikstad har i motsetning til moldenserne alt å spille for.

Sogndal (31 poeng) ligger på kvalikplassen. De tar imot Brann hjemme på Fosshaugane Campus. Sandnes Ulf (32 poeng) møter på sin side Aalesund borte. Hønefoss (32 poeng) får besøk av Rosenborg.

Trykk her for å lese siste fotballnytt fra inn- og utland hos Avspark

Følg kampene live her

Søndag klokken 18 blåses de åtte siste kampene av Tippeligaen 2012 i gang. Du kan følge samtlige kamper i ABC Nyheters live-senter.

Trykk her for Aalesund - Sandnes Ulf

Trykk her for Fredrikstad - Molde

Trykk her for Hønefoss - RBK

Trykk her for Lillestrøm - Haugesund

Trykk her for Sogndal - Brann

Trykk her for Strømsgodset - Stabæk

Trykk her for Tromsø - Odd

Trykk her for Viking - Vålerenga

Personvernpolicy