Meny

Isolasjon opprettholdes for Sigrid-siktet

Den siktede 37-åringen i Sigrid-saken skal fortsatt sitte i isolasjon, besluttet Oslo tingrett torsdag. Foto: Privat

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

37-åringen som er siktet i Sigrid-saken, skal fortsatt sitte i fullstendig isolasjon, besluttet Oslo tingrett torsdag.

37-åringen er i en tidligere kjennelse fengslet fram til 29. november. Kjennelsen torsdag gjelder fortsatt isolasjon. 37-åringen kan anke tingrettens beslutning til lagmannsretten.

37-åringen er siktet for drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne. 64-åringen som også er siktet i saken, ble løslatt fra varetekt for to uker siden.

Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant fra Østensjø i Oslo natt til 5. august i år. 4. september ble hun funnet død i et skogholt i Oppegård sør for Oslo.

VG skriver at politiet tror at det har vært en bil involvert i saken fordi 16 år gamle Sigrid forsvant så raskt fra boligområdet uten at noen så hva som skjedde.

– Det er svært gode grunner til å gjøre tekniske undersøkelser i biler hvor hun kan ha vært, sier politiadvokat Cecilie Gulnes.

Foreløpig er det ikke funnet noen spor i noen av bilene som har vært undersøkt i saken. For noen uker siden ble derfor nye aktuelle biler beslaglagt i forbindelse med etterforskningen.– Dette er biler som kan ha blitt disponert av den siktede 37-åringen i den aktuelle perioden, og derfor er de svært aktuelle for oss, sier Gulnes.

Populært