Meny

- Jeg ble skjelt ut av Akhtar Chaudry

SVs fylkesleder i Oslo, Nora Fjelddalen, sier hun ble truet av stortingsrepresentant og partikollega Akhtar Chaudry. Foto: NTB scanpix / SV

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SVs fylkesleder i Oslo, Nora Fjelddalen, hevder hun ble truet av stortingsrepresentant Akhtar Chaudry (SV).

I kampen om førsteplassen på Oslo SVs stortingsliste kjemper Chaudry mot SV-statsråd Heikki Holmås. Fredag forrige uke skrev Nora Fjelddalen (25), som er en av Holmås’ sterkeste tilhengere en støtteerklæring på Facebook.

Hun skrev også at Chaudry hadde varslet at han ville bruke helgen til storstilt verving.

Dette skal ha fått Chaudry til å reagere og ifølge Fjelddalen skal han ha ringt henne opp og skjelt henne ut:

– Han var veldig sint fordi jeg hadde lagt ut meldingen. Jeg opplevde ham som pågående, svært sint og truende. Han skjelte meg ut på telefon klokken 21 en fredag kveld. Det er en side jeg ikke har sett av ham før. Det var sjokkerende og ubehagelig, sier fylkeslederen til VG.

Chaudry bekrefter overfor avisen at han var sint, men nekter for at han skal ha kommet med trusler. Stortingsrepresentanten mener han hadde god grunn til å være sint fordi hun ikke hadde dekning for det hun skrev.

- Jeg har ikke varslet noen steder at jeg skulle drive storstilt kampanje. Jeg var opprørt, sier Chaudry til VG.

Les også: Holmås kan ryke ut av Stortinget

Nominasjonskomiteen i Oslo SV klarte onsdag kveld ikke å bestemme seg for hvordan nominasjonslisten deres skal se ut, skriver NRK.

Chaudhry, som opprinnelig står på en tredjeplass, ga i går ettermiddag beskjed om at han ikke vil stille hvis han ikke får stå på 1. plass på listen.

Torsdag kveld skal komiteen ha et nytt møte for å fastsette nominasjonslisten til Oslo SV.

Populært