Meny

Hårfint mesterskap i skjegg og bart

Sammenlignet med disse ser Thomas Giertsen bare ut som en fyr som glemte å barbere seg en dag. Foto: AFP PHOTO / Frederic J. BROWN / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trenger du inspirasjon til din egen movember-måned? Da bør du sjekke disse bildene fra mesterskapet i skjegg og bart i Las Vegas.

Dersom du er en av de flere tusen norske menn som deltar i bartebevegelsen movember, burde bildene over være til god inspirasjon. De viser nemlig de hårfine deltakerne i helgas mesterskap i skjegg og bart i Las Vegas, USA.

Les også: Tvinger de ansatte til å klippe seg

Til tross for at den knivskarpe konkurransen først og fremst er en nasjonal konkurranse, kunne skjeggete deltakere fra hele verden være med i mesterskapet hvor det kjempes i 17 kategorier.

For å være med i konkurransen nytter det ikke med løshår, og bartevoks, hårkrem og stylingprodukter er bare tillatt i noen av kategoriene.

Les også: Syndene som gir tynt hår

Det var Hans Peter Weis fra Tyskland som trakk det lengste hårstrået i klassen fullskjegg fristil. I kategorien beste naturlige bart vant amerikaneren Adam Orcutt, mens den beste fristilbarten satt over leppa til Daniel Lawlor fra Los Angeles.

Se flere bilder fra mesterskapet øverst i saken.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært