Meny

Molde er seriemester

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær har ledet Molde FK til klubbens andre strake seriegull.

Ole Gunnar Solskjær gjorde et gullgrep da han byttet Chukwu inn for Moldes toppscorer Davy Claude Angan ved halvtid. Nigerianeren avgjorde både kampen og gullstriden da han stanget Magnus Wolff Eikrems corner i nettet etter 58 minutter.

Se målet og høydepunkter hos Avspark

Inntil det var det en strevsom oppgave for seriemesteren å få hull på byllen. Jo Inge Berget brente en gigantsjanse da han traff ballen dårlig så den trillet rett i klypene til Steve Clark etter 23 minutter. Like før hvilen vant Pape Paté Diouf i lufta mot Hønefoss-keeperen, men headingen gikk like over.

Les siste nytt om Molde her

Molde gikk til pause på sølvplass ettersom Abdisalam Ibrahim hadde sendt Strømsgodset i føringen i Sandnes. Men i annen omgang snudde alt til pur lykke for Solskjær & co. både i Rogaland og hjemme i Molde.

Joshua Gatt erstattet Diouf og skapte trøbbel for Hønefoss-forsvaret med sin hurtighet. Men Clark reddet da Berget fikk en fot på amerikanerens innlegg etter 51 minutter.

Les siste nytt om Hønefoss her

Det gjorde uansett lite for Molde, som fikk sin seiersscoring noen minutter senere. Vertene hadde også de største sjansene mot slutten og fikk med seg en fortjent seier. Og da meldingen kom om at Strømsgodset tapte 1-2, kunne spillere, trenere og publikum bryte ut i full jubel over nok et ligagull.

Følg ditt favorittlag

Ellers anbefaler vi på det sterkeste at du tar turen innom Avspark sine sider.

Her kan du følge ditt favorittlag i Tippeligaen, Adeccoligaen eller Premier League og få de ferskeste nyhetene.

Og du kan se mål og høydepunkter fra alle Tippeliga-oppgjørene, samt lese de siste fotballnyhetene fra inn- og utland.

Trykk her for å lese og se fotball på Avspark

Populært