Behn avviser ekteskapsproblemer

SAMMEN: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn under festgudstjenesten i Oslo Domkirke i anledning 75-årsdagen til kongeparet. (Arkivfoto: NTB scanpix)
SAMMEN: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn under festgudstjenesten i Oslo Domkirke i anledning 75-årsdagen til kongeparet. (Arkivfoto: NTB scanpix)

Ari Behn har ikke vist seg offentlig med prinsesse Märtha Louise på over fire måneder, men avviser at det er problemer mellom dem.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Behn hadde i utgangspunktet meldt sin ankomst til kronprinsbryllupet i Luxembourg i midten av oktober, men ble istedenfor hjemme med begrunnelsen at han måtte passe barna, skriver VG.

Det var den siste i en rekke offentlige tilstelninger Behn ikke har dukket opp på. Sist gang han var ved sin kones side på et offentlig oppdrag var dronning Sonjas private 75-årsdag på Bygdøy i Oslo, den fjerde juli i år.

Overfor Se og Hør tar nå Behn til orde for å roe ned ryktene om eksteskapstrøbbel.

- Vår kjærlighet er sterkere enn noensinne, slår han fast.

I lørdagens nylansering av VG Helg, der Behn selv var skribent, var han åpen om forholdet til prinsessen.

- Det er lov å flørte med andre. Det er viktig å være glad i mennesker. Vi er veldig fri på det. Det hadde vært forferdelig ellers.

Han forteller videre at årsaken til at han ikke har vært mye å se i det offentlige de siste månedene er at han ikke rekker over alt.

- Det er ikke noe dramatisk. Jeg holder meg ikke unna. Det er egentlig bare tilfeldig. Jeg er med når jeg kan, beroliger Behn.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden