Tar betalt for å kose med fremmede

29-årige Jackie Samuel har startet opp bedriften «The Snuggery» og tar betalt for å kose med andre mennesker. Bedriften har gitt kvinnen mulighet til å kombinere noe hun elsker med inntjening. Foto: Skjermdump YouTube/ABC 13
29-årige Jackie Samuel har startet opp bedriften «The Snuggery» og tar betalt for å kose med andre mennesker. Bedriften har gitt kvinnen mulighet til å kombinere noe hun elsker med inntjening. Foto: Skjermdump YouTube/ABC 13

29-årige Jackie Samuel har startet bedriften «The Snuggery», hvor hun tar betalt for å ligge i en seng og kose med fremmede mennesker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For de fleste av oss er det å holde rundt noen, ligge inntil dem og sove sammen høyst private handlinger som ikke virker naturlige om vi tenker på å gjøre det med noen vi absolutt ikke kjenner.

For 29-årige Jackie Samuel fra Rochester, New York, er saken en helt annen. Hennes jobb er nemlig å kose med vilt fremmede mennesker. Mot betaling selvsagt.

Se video nederst i saken.

Blir kalt prostituert

Forskning har vist at kroppskontakt spiller en vital rolle i menneskers mentale og fysiske utvikling som spedbarn, og er viktig for hvor lykkelig vi er som voksne.

Jackie, som nå er profesjonell «snuggler», eller «koser» på norsk, oppdaget en nisje i markedet som ga henne muligheten til å slå to fluer i en smekk.

- Jeg begynte med dette fordi kosing er noe jeg liker å gjøre. I begynnelsen syntes jeg konseptet var morsomt, men ettersom folk begynte å ta mitt uformelle tilbud om å kose for penger bokstavelig, gikk det opp for meg at det var en gjennomførbar måte å kombinere det jeg liker å gjøre med et lukrativt yrke, sier hun til ABC Nyheter.

Og der mange forbinder kosing med kjærlighet og/eller sex, har Jackie et noe annet syn på saken. Hun kan nemlig tjene 260 dollar, bortimot 1500 kroner, på å gi varme og nærhet til opp mot 30 menn om dagen, inkludert pensjonister og krigsveteraner.

- Det som motiverer meg er at det føles bra. Og det føles enda bedre når du vet at du får noen andre til å føle seg bra, sier hun.

Men den originale forretningsideen hennes, legemliggjort gjennom bedriften «The Snuggery», har ikke gått upåaktet hen. Høgskolen Jackie går på har truet med å utvise henne, mens andre har kalt henne en prostituert.

- De trenger noen å være med

Kvinnen leier ut sine tjenester for 60 dollar timen.

- Jeg tror klienter kommer til meg av alle mulige forskjellige grunner. Noen av mine eldre klienter, konene deres har dødd, og de trenger bare noen å være med, noen å oppleve berøring med, sier hun til Daily Mail.

Det er forbudt for kundene å berøre noen deler av kroppen hennes som er dekket av undertøy, som hun igjen har under en pysjamas, og kosingen foregår i hovedsak i en stor dobbeltseng i en hytte som fungerer som base for bedriften.

Bedriften går så bra at Jackie nå også har ansatt enda en profesjonell «koser», Colleen.

- Noen har sagt at jeg er verre enn en prostituert fordi de synes kosing er mer intimt enn sex. Jeg har blitt fortalt at jeg tjener penger på kjærlighet, sier Jackie.

- Dette handler ikke om sex

Jackies kosekarriere begynte med at hun ga ut klemmer på gaten for én dollar stykket. Til lokalavisen Penfield Post forteller hun at hun bare «trengte noe å gjøre». Dermed startet snøballen å rulle.

- Jeg har fått e-poster fra folk over hele landet som sier de er inspirert og at jeg kommer til å starte en bevegelse og at alle kommer til å kose mer nå, sier hun til avisen.

Jackie og hennes unike, koselige bedrift, har fått stor oppmerksomhet i USA, og både CNN, Fox News og andre medier har intervjuet kvinnen.

Selv sier Jackie at hun er overrasket over all oppmerksomheten, men ikke bryr seg om kritikken og håper flere vil omfavne den helbredende kraften av menneskelig berøring.

- Alle blir kritisert. Alt som er nytt er kontroversielt, sier hun til ABC Nyheter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden