Nytt knivran i Porsgrunn

Politiet har ennå ikke pågrepet mannen som søndag morgen ranet en bensinstasjon i Porsgrunn. Mannen var bevæpnet med en mellom 30 og 40 centimeter lang kniv.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk beskjed om ranet av bensinstasjonen i Jernbanegata klokken 8.45 søndag morgen. Raneren skal ha fått med seg et mindre pengebeløp.

– Vi ber om tips fra dem som kan ha sett mannen, og fra kunder som har vært på stasjonen mellom 8.30 og 8.45, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt. Politiet vil gjerne ha kontakt med en kunde som var på Shell-stasjonen like før raneren kom inn, en mann i 20-30 årene, han kom inn rundt kl. 8.30. Mannen handlet en hamburger og bar på en Rimi-pose og en skulderveske, ifølge politiet.

Raneren er rundt 172 centimeter høy og hadde på seg en grønn allværsjakke, mørk joggebukse med lyse striper i siden og svarte hansker. Han hadde et lys brunt rutet skjerf av typen burbery foran ansiktet. En hette skjulte håret.

En 20 år gammel mann var på jobb da raneren kom.

– Han blir nå tatt vare på av daglig leder på bensinstasjonen. Han er nå avhørt om hendelsen, opplyser Aaltvedt. Den ansatte ble ikke fysisk skadd under ranet.

Kriminalteknikerne ble ferdig med sine undersøkelser på stedet søndag formiddag, og politiet har også sett gjennom overvåkingsvideoen fra kameraene på bensinstasjonen.

Lørdag kveld ble en Rimi-butikk i samme by knivranet, men dette ranet settes ikke i sammenheng med ranet av bensinstasjonen. Den antatte gjerningsmannen ble nemlig pågrepet litt over en halv time etter ranet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden